| RESTAURANT | RESTAURANT | RESTAURANT | RESTAURANT | RESTAURANT | RESTAURANT
NORDIC FUSION
DECEMBER | DECEMBER | DECEMBER | DECEMBER |
MÅN - FRE
kl.11 - kl.14
LUNCH 145 kr
med sallad & kaffe
restaurant@houseofq.se
VARJE DAG
Japansk vegansk Kare Raisu
*soja, gluten
Vildfärsburgare med sallad, chilimajo, tomat, Västerbottensost och picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, soja , senap
Vegansk burgare med sallad, vegansk chilimajo, tomat & picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, soja, senap
Vegetarisk burgare med sallad, chilimajo, tomat, västerbottensost, stekt ägg och picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, mjölk, ägg, senap, soja
Japansk vegansk Kare Raisu
*soja, gluten
Vildfärsburgare med sallad, chilimajo, tomat, Västerbottensost och picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, soja , senap
Vegansk burgare med sallad, vegansk chilimajo, tomat & picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, soja, senap
Vegetarisk burgare med sallad, chilimajo, tomat, västerbottensost, stekt ägg och picklad rödlök. Serveras med ugnsrostade rotsaker.
*sesam, gluten, mjölk, ägg, senap, soja
MÅNDAG
Dillkött
*mjölk, selleri, gluten
Lax med penne rigate och dashi–vitvinsås
*fisk, gluten, soja, mjölk, sulfiter
Krämig boveterisotto med rostad jordärtskocka
*mjölk, sulfit
TISDAG
Kycklingroulade med svampsås, rucola och Västerbottensost (serveras med ris)
*mjölk, sulfit
Kolja med potatis och saffran-hollandaise
*fisk, ägg, mjölk, sulfit
Rostad blomkål- och kikärtscurry med kokos och lime, serveras med ris.
*baljväxter, soja
ONSDAG
Flæskestegsandwich med focaccia
*senap, gluten
Fisksoppa med inlagd fänkål och dillolja
*fisk, mjölk, sulfit, selleri
Kroppkakor fyllda med svamp & hasselnötter, palsternacka-misopuré.
*nötter
TORSDAG
Ramen med fläskstek och äggnudlar i köttbuljong
*ägg, gluten, soja, sesam, sulfit
Gravlax med potatis och senapssås
*fisk, senap
Gul ärtsoppa och crêpes med hallonsylt
*ägg, mjölk, gluten
FREDAG
Vildfärsbiffar med gräddsås, lingon och potatispuré
*mjölk, sulfit, mjölk
Citron- och örtrisotto med smörstekt torsk
*fisk, mjölk, sulfit
Crêpes fyllda med rotfrukter och krämig purjolöksås
*vete, ägg, mjölk